Cselgáncs-vb

Tóth csak a vigaszágon folytathatja

A bronzéremig tartó vigaszágon Tóth elsőként az idén két Grand Slam-versenyt is megnyerő japán Baker Masuval találkozik.

2015.08.28 11:55MTI

A 90 kilogrammos Tóth Krisztián kikapott a negyeddöntőben, így a vigaszágon folytatja szereplését az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság pénteki napján.

A súlycsoportjában világelső, tavaly vb-ezüstérmes Tóth - a szlovák Milan Randl és a cseh Alexandr Jurecka után - a szintén vb-második orosz Kirill Gyenyiszovval találkozott. A rangsorban nyolcadik rivális az idei Eb elődöntőjében egy intéssel bizonyult jobbnak nála, és a kazahsztáni ütközet sem hozott értékelhető akciót. A KSI 21 éves dzsúdósát - aki betegségből lábadozva érkezett a világbajnokságra - kétszer figyelmeztették szőnyegelhagyás miatt, így végül a kétszeres Európa-bajnok Gyenyiszov került az elődöntőbe.

A bronzéremig tartó vigaszágon Tóth elsőként az idén két Grand Slam-versenyt is megnyerő japán Baker Masuval találkozik, aki ötödik a kvalifikációs rangsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.