Dzsúdó

Cselgáncs-vb - Csoknyai a 32 között

A 81 kilogrammos Csoknyai László bejutott a 32 közé az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság csütörtöki napján.

2015.08.27 08:34MTI

Az idei zágrábi GP-n második paksi dzsúdós erőnyerőként a második körben kapcsolódott be a küzdelmekbe a 76 fős súlycsoportban, és elsőként a francia Alain Schmitt-tel csapott össze. A 27 éves magyar előbb jukót érő válldobást mutatott be világbajnoki bronzérmes ellenfelén, majd az utolsó percben leszorítással vetett véget a küzdelemnek. Következő riválisa a nemzetközi eredmény nélkül álló tadzsik Szajdcsamol Alimardonov lesz.

Csoknyai súlycsoporttársa, Krizsán Szabolcs, valamint a 63 kilós Szabó Franciska erőnyerőként később kezdi meg szereplését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.