Eseménysorozat

5próba Rióba - rajt szombaton

Az első állomás a Velence Korzón lesz, a megnyitóra 9.45 órától kerül sor, ezt követően az úszást 10 órától, a kerékpározást 11.30 órától, a futást pedig 14 órától rendezik.

2015.08.26 10:08MTI

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szervezésében szombaton rajtol az 5próba Rióba elnevezésű eseménysorozat, melynek keretében öt sportágból - futás, úszás, kerékpározás, kajak-kenu, gyaloglás - helyszínenként háromban tehetik próbára magukat az érdeklődők.

A MOB közleménye szerint az ötkarikás játékokig hátralevő egy évben legalább tíz ilyen fesztiválnapot rendez a szervezet önkormányzatok bevonásával, élsportolók részvételével.

Az első állomás a Velence Korzón lesz, a megnyitóra 9.45 órától kerül sor, ezt követően az úszást 10 órától, a kerékpározást 11.30 órától, a futást pedig 14 órától rendezik. A teljesítést követően 100 pontonként jár egy Irány Rio! sorsjegy, amellyel a riói olimpiára lehet utazást nyerni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.