110 m gát

Baji Balázs elődöntős az atlétikai vb-n

A magyar versenyző idei legjobbjától mindössze egy századdal elmaradva, 13.45 másodperccel ért célba a harmadik előfutamban.

2015.08.26 09:43MTI

Baji Balázs 110 méter gáton bejutott az elődöntőbe a pekingi atlétikai világbajnokság szerdai versenynapján.

A magyar versenyző idei legjobbjától mindössze egy századdal elmaradva, 13.45 másodperccel ért célba a harmadik előfutamban, amelyből harmadik helyezettként lépett tovább a csütörtöki második körbe. A biztos továbbjutáshoz az első négy között kellett végezni.

A női kalapácsvetés selejtezőjében két magyar szerepelt. Az első csoportban Orbán Éva 64,57 méterrel, a másodikban a még junior korú Gyurátz Réka 68,26-tal végzett, s egyikük eredménye sem volt elég a döntőhöz. A finálés szint 72,50 méter volt, illetve az első tizenkettő között kellett végezni. Gyurátz 19., Orbán 28. lett. A döntőbe utolsóként a fehérorosz Alena Szobaljeva jutott be, 69,86-tal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.