MLSZ

Juhász Roland kétmeccses eltiltást kapott

A futballista a "játékvezető személyére sértő kifejezést használt."

2015.08.26 07:33MTI

Juhász Rolandot két mérkőzésről eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A válogatott védőt vasárnap az MTK elleni bajnokin állította ki Kassai Viktor, s ahogyan az MLSZ honlapján olvasható közlemény fogalmaz, a futballista a "játékvezető személyére sértő kifejezést használt."

A fegyelmi bizottság a Vasast 50 ezer forintra büntette, mivel az angyalföldiek szurkolói megbotránkoztatóan viselkedtek a Puskás Akadémia otthonában rendezett összecsapáson. A drukkerek az MLSZ-t szidalmazták, és politikai tartalmú üzenetet használtak, valamint egy folyadékkal teli műanyag poharat dobtak az oldalvonal közelébe.

A Debrecen-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a hazai klubot a rend nem megfelelő biztosításáért, míg a vendég együttest szurkolói megbotránkoztató viselkedéséért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazásáért) írásbeli figyelmeztetésben részesítette az MLSZ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.