Lyon

Öt magyar arany a szeniorok atlétikai vb-jén

Benes Magdolna a 60 év alatti korosztályban kalapácsvetésben és nehéz kalapácsban is győzött.

2015.08.25 11:30MTI

A magyar csapat öt aranyérmet nyert a Lyonban rendezett szenior atlétikai világbajnokságon, melyen 114 ország 8059 versenyzője vett részt.

A magyar szövetség honlapja szerint Benes Magdolna a 60 év alatti korosztályban kalapácsvetésben és nehéz kalapácsban is győzött. Mellette a szintén kalapácsvető Fábián Zoltán (45 év) és Lezsák Balázs (50 év) is diadalmaskodott, valamint rúdugrásban Kurunczi Zoltán (75 év).

A küldöttség a magasugró Vadász Kitty (40 év) révén egy ezüst-, illetve Gosztolai Mária (65 év) súlylökésben és diszkoszvetésben elért harmadik helyével két bronzérmet is szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.