Labdarúgó NB I

Debrecenben győzött a Ferencváros

A Ferencváros idegenben 3-0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati mérkőzésén, ezzel továbbra is százszázalékos.

2015.08.23 08:44MTI
MTI/Czeglédi Zsolt

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Debreceni VSC - Ferencváros 0-3 (0-1)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 6240 néző, v.: Szabó
gólszerzők: Böde (12.), Sesták (66.), Radó (70.)
sárga lap: Máté (17.), Szécsi (32.), Zsidai (53.), Balogh N. (65.), Varga J. (74.), illetve Busai (43.), Cukic (81.)

Debreceni VSC: Radosevic - Jovanovic, Máté, Mészáros, Korhut - Bódi, Varga J., Zsidai (Ferenczi, 72.), Szécsi (Sidibe, 62.) - Balogh N. (Bereczki, 83.), Castillion

Ferencváros: Dibusz - Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez - Sesták (Varga R., 83.), Nagy Á., Hajnal, Busai (Cukic, 68.), Lamah - Böde (Radó, 67.)

Jó iramban kezdődött a találkozó, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de gólt csak a vendégek szereztek, méghozzá a 12. percben Böde Dániel szezonbeli hetedik találatával. A folytatásban is nagy tempóban folyt a játék, több helyzet alakult ki a kapuk előtt. A feszültség érezhető volt a játékosokon, nem egyszer kemény összecsapások is előfordultak, az eredmény viszont nem változott a szünetig.

A második játékrészt a hazaiak kezdték aktívabban, ám nem tudták kihasználni a helyzeteiket, a Ferencváros pedig Sesták és Radó góljaival eldöntötte a mérkőzést.

MTI/Czeglédi Zsolt


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.