Labdarúgó NB I

Magabiztos Honvéd-siker Békéscsabán

A Budapest Honvéd 4-1-re győzött a Békéscsaba vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának hatodik fordulójában.

2015.08.23 08:07MTI

A kispestiek 21 év után nyertek a Békéscsaba otthonában az élvonalban.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Békéscsabai Előre 1912 SE-Budapest Honvéd 1-4 (0-1)
Békéscsaba, 1658 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Calvente (54.), illetve Kamber (31., 91.), Youla (58.), Baráth (83.)
sárga lap: Délczeg (77.), Ignjatovic (84.)

Békéscsabai Előre 1912 SE: Mursits - Bényei, Koszó, Balog Zs., Fabio (Birtalan, 79.) - Koroudijev, Piermayr, Calvente, Laczkó - Szilágyi (Kertész, 73.), Punosevac

Budapest Honvéd: Kemenes - Botka (Ignjatovic, 81.), Lovric, Bobál D., Baráth - Gazdag, Kamber, Nagy Ge. - Prosser, Youla (Ihrig-Farkas, 76.), Holender (Délczeg, 65.)

Az elején a Honvéd volt az aktívabb, a kispestiek jóval többet birtokolták a labdát, ugyanakkor ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A vendégek végül egy szöglet után Kamber révén szereztek vezetést, a hazaiak kapura veszélytelenek voltak.

Nem sokkal a fordulást követően egy szép kontra végén egyenlített a Békéscsaba, de nem örülhetett sokáig, ugyanis egy újabb szöglet után másodszor is gólt szerzett a Honvéd. Ezt követően a Békéscsaba kezdett támadni, míg a kispestiek kontrákra rendezkedtek be. Negyedórával a vége előtt a második vendég találatot szerző Youla nagy helyzetben hibázott. Marco Rossi együttese Baráth góljával bebiztosította a győzelmet, sőt, a ráadásban Kamber másodszor is betalált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.