Labdarúgó NB I

Nem bírt a Haladással az Újpest

Az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Szombathelyi Haladással a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában, szombaton.

2015.08.22 20:05MTI

A lila-fehérek ezzel tizenhárom mérkőzés óta veretlenek.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Újpest FC-Szombathelyi Haladás 0-0
Szusza Ferenc Stadion, 3600 néző, v.: Andó-Szabó

Újpest FC: Balajcza - Vadász, Litauszki, Kálnoki Kis, Mohl - Nagy I G. (Cseke, 86.), Sankovic, Balogh B., K. Hazard (Bardhi, 60.), Sallói - Tóth P. (Diagne, 60.)

Szombathelyi Haladás: Király - Angyal, Jagodics, S. Wils, Bosnjak - Gosztonyi (Popin, 86.), Iszlai, Németh M., T. Wils, Halmosi (Nagy P., 72) - Martínez (Ugrai, 27.)

Az újpestiek kezdtek aktívabban, ám nem sikerült gólhelyzetet kialakítaniuk Király kapuja előtt. Az első félidő második felében a vendégek voltak kezdeményezőbbek, de ők sem tudtak veszélyeztetni.

A második játékrészben már mindkét csapat előtt adódott lehetőség. Az újpesti Balogh, illetve a szombathelyi Gosztonyi lőtt felsőlécet, majd a hajrában két vendég próbálkozást hárított nagy bravúrral Balajcza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.