Drukkolunk!

Kórházba került Várhidi Pál világbajnoki ezüstérmes labdarúgó

Időskori megbetegedés miatt kórházba került szerdán Várhidi Pál világbajnoki ezüstérmes, olimpiai bronzérmes labdarúgó, az Újpest legendás futballistája és vezetőedzője.

2015.08.06 17:39MTI

A család csütörtöki tájékoztatása szerint a 83 éves sportember állapota kielégítő, de minden bizonnyal hosszabb kórházi kezelésre szorul majd.

A család arra kérte a sajtó munkatársait, hogy Várhidi Pál állapotával kapcsolatos kérdésekkel se a kórházat, se a családot ne keressék. Ha szükséges, akkor tájékoztatják a sajtót és a közvéleményt az egészségi állapotával kapcsolatban.

A tízszeres válogatott Várhidi Pál tagja volt az 1954-es svájci világbajnokságon ezüstérmes válogatott keretének, az 1960-as római olimpián pedig bronzérmet szerzett a nemzeti együttessel. Vezetőedzőként 1973 és 1980 között négy bajnoki címet ért el az Újpesti Dózsával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.