Vizes vb

Merész András felajánlotta lemondását

Felajánlotta lemondását Merész András, a kazanyi vizes világbajnokságon kilencedik helyen végzett női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

2015.08.05 14:20MTI

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) honlapjának híre szerint a szakvezető a brazilok ellen 22-7-re megnyert szerdai helyosztó után telefonon tájékoztatta döntéséről Kemény Dénest, az MVLSZ elnökét.

Személyes egyeztetés és a szövetség elnökségi ülése után várhatóak majd további információk a női válogatott szövetségi kapitányi posztját illetően - olvasható a honlapon.

A brazilok elleni mérkőzés után a kapitány a személyes szakmai jövőjével kapcsolatban annyit mondott: "Órák, napok kérdése és kiderül..."

Nem titkoltan éremért utazott a kazanyi világbajnokságra a magyar női válogatott, amely végül a csoportban a kínaiaktól és az oroszoktól, majd a negyeddöntőbe kerülésért az amerikaiaktól elszenvedett vereség után csak a kilencedik helyért játszhatott, melyet a kanadaiak és a brazilok legyőzésével meg is szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.