Programajánló

Olimpiai magazinműsor indul az M4 Sporton

Hetente félórában jelentkező magazinműsor indul hétfőn az M4 Sporton Kovács "Kokó" István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó vezetésével.

2015.08.02 04:33MTI

A jövő évi olimpia felvezetéseként jelentkező Út Rióba című műsor betekintést enged a felkészülési időszak legizgalmasabb eseményeinek kulisszái mögé.

A magazin közelebbről is bemutatja a Magyarországot képviselő sportolókat, valamint a szórakoztatáson túl friss és hasznos információkkal kívánja ellátni a hazai sportélet szerelmeseit - olvasható a műsor indulásáról szóló csütörtöki közleményben.

A 2008-as pekingi, illetve a 2012-es londoni olimpiai játékokat is hasonló tematikájú felvezető műsor előzte meg.

A hétfői első adásban kiderül, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság hogyan segíti a sportolók sikeres szereplését, a nézők megismerkedhetnek Tobai-Sike Renáta sportpisztolyával, miközben a versenyző világbajnoki bronzérmének megszerzéséről mesél, megtudhatják, hogy a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kammerer Zoltánnak mit jelent a versenyméz, és milyen emlékei vannak az olimpiákról, valamint Kővágó Zoltán diszkoszvető konditermi edzésébe is belepillanthatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.