Kézilabda

Görbicz Anita elkezdte az edzéseket

Elkezdte az edzéseket Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC és a magyar válogatott világklasszis kézilabdázója, aki június 8-án adott életet kisfiának.

2015.07.31 18:05MTI

A győri klub honlapja pénteken arról számolt be, hogy a játékos a napokban kezdte el az egyéni tréningeket, saját erőnléti edzővel fut és erősít.

"Az a tervem, hogy szeptember 1-ig visszanyerjem az erőnlétemet, amely ahhoz szükséges, hogy újra a csapattal edzhessek. - nyilatkozott Görbicz Anita. - Szerencsére jó állapotban vagyok, így remélem, ennek nem lesz akadálya. Onnantól kezdve igyekszem mielőbb százszázalékos állapotba kerülni, újra összeszokni a csapattal és megismerni az új játékosokat".

Kérdésre válaszolva hozzátette: a visszatérése pontos időpontjáról még korai lenne beszélni.

"A közös edzések fényében fogjuk látni, mikor leszek kész a játékra. Mindenesetre célom, hogy mielőbb visszatérjek, hiszen már nagyon hiányzik a labda, a csapat, a játék. Az anyaság egy csodás dolog, de nekem igazán a kézilabdával együtt teljes az életem!" - fogalmazott a játékos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.