Vizes vb

Másodszor is kikapott a női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott 13-11-re kikapott kedden a házigazda orosz csapattól a kazanyi vizes világbajnokság második fordulójában.

2015.07.28 19:26MTI

Csaknem háromezer lelkes hazai szurkoló előtt 3-0-ra elhúzott a magyar csapat az első negyedben. A második játékrészben 4-1 után 5-4-re, majd 6-5-re felzárkóztak az oroszok.

A nagyszünet után 9-6-ra, majd 10-7-re ellépett a Merész András irányította magyar együttes. A zárórészben is 11-9-re még vezettek, utána viszont négy orosz gól következett, így 13-11-es hazai siker lett a vége.

A magyar együttes - amely a vasárnapi csoportnyitó meccsen egygólos vereséget szenvedett a kínaiaktól - csütörtökön a franciákkal találkozik. A csoport győztese automatikusan a nyolc közé jut, míg a második és a harmadik keresztbe játszik a negyeddöntőbe kerülésért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.