Magyar labdarúgó-válogatott

Bernd Storck példakép szeretne lenni

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott múlt héten kinevezett szövetségi kapitánya szerint a leglényegesebb, hogy a játékosok számára példakép tudjon lenni.

2015.07.28 23:30MTI

A Dárdai Pált váltó szakember az M4 Sport Sport7fő című műsorában beszélt mentalitásáról.

"Egy edzőnek példaképnek kell lennie. Nagyon fontos, hogy így tekintsenek rá a játékosai. Ez a leglényegesebb feladata" - mondta Bernd Storck.

A csatorna megszólaltatta Mervó Bencét, a júniusi U20-as világbajnokság társgólkirályát, aki a vb-n dolgozott már a német szakember irányítása alatt. "A kapitány szokott poénkodni is a megbeszéléseken. Ezek az alkalmak egyébként jó hosszúak szoktak lenni, ahol sok mindent átbeszélünk" - nyilatkozta a támadó.

Sztancsik Tamás, a válogatott kommunikációs vezetője elmondta, most azon dolgoznak, hogy Bernd Storck minél több kerettaggal tudjon találkozni és erre ne csak a románok elleni mérkőzés hetében kerüljön sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.