Labdarúgó NB I

A szurkolók érdekében kezdődik hamarabb a Honvéd-MTK meccs

A magyar sportrajongók érdekében módosították a Budapest Honvéd-MTK Budapest bajnoki labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontját.

2015.07.23 21:06MTI

A második fordulós találkozóra eredetileg szombaton 18 órától került volna sor, de hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azt írta, hogy az OTP Bank Liga hétvégi programja korábban, ezzel az összecsapással 15.30-kor kezdődik. Akkor az MLSZ jelezte, hogy a nyitótalálkozót az M4 sportcsatorna élőben közvetíti, amint azt követően a 2018-as világbajnoki selejtezősorozat sorsolását is 18 órától.

Az MTVA Sajtóosztályának Facebook-oldala - azután, hogy csütörtökön több sajtótermék foglalkozott a változtatással, illetve azzal, hogy így nagy hőségben kell majd a csapatoknak játszaniuk - így indokolt:

"Az említett bajnoki mérkőzés időpontjának módosítására azért volt szükség, hogy a magyar sportrajongók érdekeit szolgáljuk, hiszen ezáltal sem a fővárosi rangadóról, sem a nagy érdeklődésre számot tartó sorsolásról nem marad le, aki az M4 Sportra kapcsol."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.