Csatorna

Kiugró nézettséggel rajtolt az M4 Sport

Remek nézettséget produkált a nyitóhétvégén az új sportcsatorna.

2015.07.20 17:30MTI

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint szombaton 1 millió 371 ezer, vasárnap pedig 1 millió 416 ezer néző kapcsolt legalább egy percre a csatornára. A cég hétfői közleménye szerint ez azért kiugró teljesítmény, mert a közönségmérésben szereplő sportcsatornák esetében idén eddig mindössze két olyan alkalom volt, amikor az odakapcsolók száma napi szinten átlépte az egymilliós küszöböt.

A teljes hétvégét tekintve az M4 Sport a hatodik legnézettebb csatorna lett 3,2 százalékos közönségaránnyal, míg főműsoridőben (18.30 és 22 óra között) szombaton 4,8 százalékkal az ötödik, vasárnap 5,5 százalékkal a negyedik helyen végzett.

A csatorna legnézettebb műsora a hétvégén a vasárnapi OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzések (Haladás-FTC, Békéscsaba-Debrecen) közvetítése lett, 263 ezer fős nézettséggel és 8,1 százalékos közönségaránnyal, de az ezt követő összefoglalót, a Góóól című műsort is 209 ezren nézték.

Az M4 Sport a következő hétvégén többek között a Forma-1-es Magyar Nagydíj közvetítésével várja a sportrajongókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.