Magyar Telekom

Haladás-Ferencváros: áramellátási hiba miatt szakadt meg a közvetítés

Áramellátási hiba miatt szakadt meg vasárnap este a Szombathelyi Haladás-Ferencváros OTP Bank Liga találkozó élő közvetítése az M4 csatornán.

2015.07.20 13:58MTI

Ezt közölte a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatósága.

"A tegnap esti órákban áramellátási hiba következtében Szombathelyen és környékén az ügyfelek problémát tapasztalhattak a Telekom otthoni és mobil szolgáltatásaiban. A hiba miatt a mérkőzés utolsó negyedórájában megszakadt a Szombathelyi Haladás-Ferencváros OTP Bank Liga találkozó élő közvetítése is az M4 csatornán" - áll az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben, amely arra is kitér, hogy "a probléma még az esti órákban elhárult, és azóta a Telekom szolgáltatásai ismét hibamentesen működnek".

A cég egyúttal elnézést kér az érintett ügyfelektől a kellemetlenség miatt, és köszöni türelmüket és megértésüket.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az éjszaka közölte az MTI-vel, hogy a Magyar Telekomnál bekövetkezett hiba miatt szakadt meg az élő közvetítés.

Az MTVA tájékoztatása szerint a mérkőzés kép- és hangközvetítésének szolgáltatását a Magyar Telekomtól rendelték meg, amelyet a vállalat a szolgáltatási területen bekövetkezett hiba miatt nem tudott biztosítani.

A közvetítés megszakadásakor a Ferencváros 1-0-ra vezetett, de a hajrában - amit már nem lehetett látni - még egy gólt szerzett.

A mérkőzést hétfő este 10 órakor az M4 Sport teljes egészében megismétli - tudatta az MTVA.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.