Labdarúgó NB I

Torghelle góljával nyert az MTK

Az elmúlt szezonban bronzérmes MTK Torghelle Sándor góljával 1-0-ra legyőzte a vendég Puskás Akadémia együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján.

2015.07.18 20:14MTI
MTI/Illyés Tibor

OTP Bank Liga, 1. forduló:
MTK Budapest-Puskás Akadémia 1-0 (1-0)
Illovszky Stadion, 621 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Torghelle (28.)
sárga lap: Varga Sz. (62.), Strestík (67.), Torghelle (94.), illetve Fiola (84.)

MTK Budapest: Hegedüs - Vukmir, Bese, Grgic, Vadnai - Strestík (Gera D., 68.), Thiam, Kanta, Szatmári (Poór, 88.), Varga Sz. (Hrepka, 93.) - Torghelle

Puskás Akadémia: Pogacsics - Fodor, Herceg (Lorentz, 59.), Kelic, Nagy Zs. - Pauljevic, Márkvárt, Fiola, Sallai (Polonkai, 59.), Pekár (Hudák, 71.) - Tischler

Az első félidőben az MTK jóval veszélyesebben futballozott, és Torghelle Sándor révén meg is szerezte a vezetést. A kék-fehérek könnyen növelhették volna előnyüket a szünetig, de a befejezéseknél rendre pontatlanok voltak.

A második játékrészben is futószalagon gyártották a helyzeteket az MTK futballistái, ám újabb gól már nem esett, László Csaba együttese egygólos, de magabiztos győzelmet aratott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.