Labdarúgó NB I

Ezúttal sem bírt az Újpest a Pakssal

Az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján. A lila-fehérek 2010. április 24. óta nem tudták legyőzni saját közönségük előtt a paksiakat.

2015.07.18 20:09MTI

OTP Bank Liga, 1. forduló:
Újpest FC-Paksi FC 0-0
Szusza Ferenc Stadion, 2637 néző, v.: Szabó Zs.
kiállítva: Kálnoki Kis (91.)
sárga lap: Kálnoki Kis (32., 91.), Litauszki (42.), illetve Gévay (28.), Bartha (50.), Bertus (53.)

Újpest FC: Balajcza - Mohl, Kálnoki Kis, Heris, Litauszki - Nagy I G., Sankovic (Bardhi, 71.), K. Hazard (Filkor, 76.), Balogh B. - Suljic, Sallói

Paksi FC:Molnár P. - Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. - Kecskés (Szakály D., 75.), Kesztyűs, Bertus - Hahn (Kővári, 89.), Balázs Zs. (Könyves, a szünetben), Bartha

Az első félidőben gyakorlatilag egyetlen komoly helyzetet sem láthatott a közönség. Az Újpest többet birtokolta a labdát, rengeteg pontrúgást végezhetett el, ezekből sem tudott azonban veszélyt okozni.

A játék képe a fordulást követően sem változott, a lila-fehérek mezőnyfölényben futballoztak, de a paksiak jól védekeztek. Csertői Aurél együttese a kontrákra alapozott, és könnyen eldönthették volna a mérkőzést, de előbb Könyves lőtt fölé öt méterről, majd Bartha ziccerét védte lábbal Balajcza. Az Újpestnek igazi helyzete csak Suljic révén volt a hajrában, de a bosnyák támadó szintén hibázott, így nem esett gól a találkozón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.