Tenisz

Wimbledon - Babos negyeddöntős vegyespárosban

Babos Tímea az osztrák Alexander Peyával az oldalán bejutott a vegyespárosok negyeddöntőjébe a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.

2015.07.07 20:30MTI

A viadal honlapja szerint az ötödik helyen kiemelt magyar, osztrák kettős kedden két játszmában, 1 óra 12 perc alatt búcsúztatta az Olga Szavcsuk, Oliver Marach ukrán, osztrák kettőst. Olga Szavcsuk női párosban is az útjába került Babosnak, mégpedig a legjobb 16 közé kerülésért rendezett második fordulóban, és ott is az ukránnak kellett búcsúznia szombaton.

Babosék vegyespárosban a nyolc között a második helyen kiemelt Sania Mirza, Bruno Soares indiai, brazil vagy az Ana Konjuh, Marin Draganja horvát kettőssel találkoznak.

A magyar játékos egyesben a második fordulóban búcsúzott, női párosban pedig a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán ugyancsak negyeddöntős. Ellenfelük a hetedik helyen kiemelt Hszie Szu-vej, Flavia Pennetta tajvani, olasz páros lesz.

Eredmények:

vegyespáros, nyolcaddöntő: Babos Tímea, Alexander Peya (magyar, osztrák, 5.)-Olga Szavcsuk, Oliver Marach (ukrán, osztrák) 6:3, 7:6 (8-6)

korábban:

nők, negyeddöntő: S. Williams (amerikai, 1.)-Azarenka (fehérorosz, 23.) 3:6, 6:2, 6:3 Sarapova (orosz, 4.)-Vandeweghe (amerikai) 6:3, 6:7 (3-7), 6:2 A. Radwanska (lengyel,13.)-Keys (amerikai, 21.) 7:6 (7-3), 3:6, 6:3 Muguruza (spanyol, 20.)-Bacsinszky (svájci, 15.) 7:5, 6:3

Az elődöntőben: A. Radwanska-Muguruza és S. Williams-Sarapova

férfiak, nyolcaddöntő: Djokovic (szerb, 1.)-Anderson (dél-afrikai, 14.) 6:7 (6-8), 6:7 (6-8), 6:1, 6:4, 7:5

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.