Siker!

Csepregi Gábor második az evezős Henley Regattán

Csepregi Gábor második lett a világ egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező evezős versenyén, az angliai Henley Regattán.

2015.07.05 21:30MTI

A viadal honlapja alapján a Danubius Nemzeti Hajós Egylet sportolója az egypárevezősök mezőnyében szállt vízre, és előbb pénteken könnyedén legyőzte a hazai színeket képviselő Wellst, majd szombaton, az elődöntőben a holland van Bloklandnál is gyorsabb volt.

A vasárnapi döntőben aztán az olimpiai és világbajnok új-zélandi Mahe Drysdale várt rá, és ő már jobbnak bizonyult a magyar evezősnél, akinek teljesítménye így is bravúros.

A Henley Regattát idén 176. alkalommal rendezték meg. A résztvevőknek futamonként 1 mérföld 550 yardos távolságot kellett teljesíteniük, ez 112 méterrel több, mint a sportági versenyek hagyományos, 2000 méteres távja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.