Belecsapnak

A jelen és a közelmúlt legjobb magyar pólósai is vízbe szállnak Tatabányán

A július végi-augusztus eleji oroszországi világbajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott pénteken hivatalos mérkőzést játszik Szlovákia együttesével Tatabányán.

2015.07.02 19:57MTI
Facebook VLV

A vlv.hu szakmai oldal beszámolója szerint a rendezők több órás szórakoztató programot állítottak össze a világbajnoki címvédő gárda vendégszereplése alkalmából. A Gyémánt Fürdő kapuját 14 órakor nyitják, 15.30-tól gálameccset játszik a jórészt már visszavonult olimpiai bajnokokból álló all star válogatott a helyi csapat öregfiúival. A hírek szerint medencébe száll többek között Kásás Tamás, Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Steinmetz Barnabás, Varga Zsolt és Varga Tamás is. A találkozót két korábbi kiváló bíró, Németh Attila és Székely Zoltán vezeti.

Várhatóan telt ház, 1500 néző előtt 18 órakor kezdődik a magyar és a szlovák férfiválogatott mérkőzése. Benedek Tibor a vb-csapat kialakítása során itt ad bizonyítási lehetőséget azoknak a fiataloknak, akik szeretnének bekerülni a Kazanyba utazók közé

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.