Különc

Egyedi adidas mezben játszik a Videoton FC

A most induló szezontól kezdve egyedi adidas mezben szerepel majd a bajnoki címvédő Videoton FC labdarúgócsapata, amely 2+2 évre szóló megállapodást kötött a sportszergyártó céggel.

2015.07.04 01:30MTI

A székesfehérvári klub szerdai közleménye szerint az együttes először a vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen lép pályára az új felszerelésben.

Császári Attila, az adidas magyarországi sportmarketing vezetője azt mondta, hogy az idei szezonban először a felnőttcsapat kapja meg az új garnitúrát, majd folyamatosan, egy év alatt az egyesület többi gárdája, valamint a korosztályos együttesek is "átöltöznek".

"A tervezésnél elsődleges szempont volt, hogy a mérkőzésmezeken a klub színei, a piros és a kék mindenképpen megjelenjenek, ne egy "vidisített" katalógusmez legyen, hanem a Videoton FC saját elképzelései köszönjenek vissza" - idézte a közlemény Balogh Attilát, a klub ügyvezetőjét.

A Szuperkupa-mérkőzésen a harmadik számú mezt viselik majd a csapat tagjai, akik a Bajnokok Ligája-selejtező meccsein húzzák magukra először az első és második számú garnitúrát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.