Póló

Férfi vízilabda világliga - Kikaptak a magyarok a negyeddöntőben

A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-7-es vereséget szenvedett az Egyesült Államok csapatától a világliga Bergamóban zajló nyolccsapatos szuperdöntőjének pénteki negyeddöntőjében, így csak az 5-8. helyért játszhat majd.

2015.06.26 18:48MTI

Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese az első negyedben háromgólos hátrányba került, majd a második nyolc percben egyenlített, elhúzni azonban nem tudott riválisától, amely egy utolsó másodpercekben kiharcolt büntetővel 8-7-re nyert.

A magyarok a helyosztókon először az Olaszország-Horvátország negyeddöntős párharc vesztesével játszanak majd szombaton.

A bergamói torna győztese kijut a jövő évi riói olimpiára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.