Póló

Vizes vb - Hollandiai tornán a női vízilabda-válogatott

Tizenkilences keretét 16 fősre szűkítette Merész András, a világbajnokságra készülő és e hét végén hollandiai tornán résztvevő női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

2015.06.24 10:42MTI

A július 26. és augusztus 8. közötti oroszországi vb előtt az utrechti lesz az egyik utolsó jelentős felkészülési állomás, ahol a kínai, a görög és a házigazda együttes ellen játszik a magyar csapat. A szakvezető a csütörtöki elutazás előtt három pólósától vált meg: a center Tóth Ildikó betegség miatt hagyja ki a tornát, míg Hevesi Anita és Gurisatti Gréta a szűkítés miatt.

A vasárnapi hazatérés után jövő keddtől Hajdúszoboszlón a kínai válogatott lesz a vendég, amellyel július 5-én, 18 órától Debrecenben hivatalos mérkőzést vív az együttes.

Az Utrechtben szereplők névsora (a szövetség honlapja szerint):

kapusok: Bolonyai Flóra (Szentes), Gangl Edina (UVSE), Kasó Orsolya (Dunaújváros)

mezőnyjátékosok: Antal Dóra, Illés Anna (mindkettő Berkeley, USA), Bujka Barbara (Szentes), Csabai Dóra, Keszthelyi Rita, Kisteleki Hanna, Szücs Gabriella (mind UVSE), Czigány Dóra (Eger), Garda Krisztina, Menczinger Kata (mindkettő Dunaújváros), Kisteleki Dóra, Máté Zsuzsanna, Takács Orsolya (mindhárom BVSC)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.