Kapós

Átigazolás: ki viszi el Dzsudzsákot?

A Dinamo Moszkva nem közölte Dzsudzsák Balázs vételárát a Hertha BSC-vel, a német klub ezért nem tud egyelőre ajánlatot tenni a magyar válogatott szélsőért.

2015.06.24 09:22ma.hu

A Dárdai Pál által vezetésével élvonalban maradt Bundesliga-csapat szeretné leigazolni Dzsudzsákot - a válogatott csatár meg is erősítette, hogy szó van Berlinbe igazolásáról, aminek ő örülne is - írja a telesport.hu.

Vörösbaranyi József, Dzsudzsák Balázs menedzsere kérdésre azt válaszolta, továbbra is szeretnének megegyezni a Herthával, de amíg az orosz klub nem közöl árat, nem tudnak közelebb kerülni az aláíráshoz.

Mindeközben a Bild című német lap arról ír, hogy a berlini klub arra is felkészült, ha nem sikerül megszerezni Dzsudzsákot: ebben az esetben Sidney Sam, a Schalke ötszörös válogatott támadója érkezhet a csapathoz.

A játékos menedzsere munkatársunkat arról tájékoztatta, hogy a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nem született megállapodás a Dinamo Moszkvával Dzsudzsák szerződéshosszabbításáról sem.

"Tárgyalások voltak ugyan, de Balázs kifejezte abbéli szándékát, hogy váltani szeretne" - nyilatkozta Vörösbaranyi. Amennyiben a játékos mégis maradna az orosz fővárosban, a pénzügyi fair play megsértése miatt bevezetendő fizetéscsökkentés őt is érintené, de a menedzser elmondása szerint nem emiatt nem állapodtak meg.

MTI Kovács Tamás

A 28 éves futballista szerződése ez év decemberében lejár a Dinamónál, s a klub helyzetét nehezíti, hogy az európai szövetség, az UEFA a már említett pénzügyi fair play megsértése miatt kizárta az együttest az Európa Liga következő szezonjából.

A török sajtóban megjelent információkra reagálva Vörösbaranyi József azt mondta, valószínűleg felmerült Dzsudzsák neve a Besiktasnál és a Galatasaraynál is, de ajánlatot egyelőre nem tettek érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.