RSG

Az utánpótlásra is pozitívan hathat a budapesti ritmikus gimnasztika Világkupa

Már a tavalyi debreceni ritmikus gimnasztika Világkupa is serkentően hatott a sportágra itthon, a szakemberek bíznak abban, hogy a 2015-ös budapesti VK tovább segíti az rg népszerűsítését.

2015.06.21 01:30ma.hu
RG Media

A világverseny augusztus 7. és 9. között lesz Budapesten, amelynek hivatalos neve: IV. Magyar Ritmikus Gimnasztika Világkupa és a III. MTK Budapest Nemzetközi Verseny. A Világkupa az olimpiai kvalifikációs világbajnokságra készülő mezőny számára lesz fontos, a III. MTK Budapest Nemzetközi Versenyen pedig az utánpótláskorú tehetségek mutatkozhatnak be Budapesten.

„2016-ban Holonban rendezik meg a juniorok Európa-bajnokságát. A kontinensviadalra készülő fiatal rg-seknek remek felkészülési lehetőség lesz a budapesti nemzetközi verseny. A pre-junior korosztályban versenyzők számára a szereplés a fontos. Nekik is felejthetetlen élményeket fog nyújtani a III. MTK Budapest Nemzetközi Verseny” – mondta Kovács Andrea versenyigazgató.

Idén Budapesten a Világkupával párhuzamosan, a III. MTK Budapest Nemzetközi Versenyen a juniorokon és a pre-juniorokon túl a felnőttek is szőnyegre lépnek majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.