Labdarúgó NB I

Sorozatban hetedik meccsén is győzött az Újpest

Az Újpest hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.

2015.05.30 16:00MTI

A fővárosi lila-fehérek így sorozatban hetedik találkozójukon nyertek, igaz, a következő idényre élvonalbeli licencet nem kapó, így az NB III-ba szoruló kecskemétiek nem tanúsítottak érdemi ellenállást.

OTP Bank Liga 30. (utolsó) forduló: Újpest FC-Kecskeméti TE 3-0 (2-0)  Szusza Ferenc Stadion, 1765 néző, v: Berke

gólszerzők: Ojo (34.), Andric (35.), Perovic (86.)

sárga lap: Savic (59.)

Újpest:
Balajcza (Banai, 49.) - Nego (Sankovic, 77.), Heris, Litauszki, Forró - Suljic, Hudák, Balogh B., Stanisavljevic, Andric - Ojo (Perovic, 61.)

Kecskemét:
Tujvel - Szalai D., Skopljak, Gyagya (Eninful, a szünetben), Farkas A. - Szivacski, Patvaros, Savic (Selyem, 59.), Lévai (Gréczi, a szünetben) - Novák, Dudás D.

Az első félidőben a tempó és a játék színvonala sem volt magas. Az első félórában inkább az Újpest veszélyeztetett, s a játékrész hajrájához közeledve két perc alatt kétszer is a kapuba talált. A kecskemétiek teljesítményét látva úgy tűnt, ez a két gól el is döntötte az összecsapást.

A szünet után szinte semmit sem változott a játék képe, a hazaiak fölényben futballoztak, bár elvétve a vendégek is próbálkoztak támadások vezetésével. Az Újpest aztán a hajrában megadta a kegyelemdöfést, így magabiztosan és megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.