Férfi kézilabda BL

Magyar hangulatfelelős Kölnben

Szalay Edit személyében magyar hangulatfelelőse is lesz a férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi kölni négyes döntőjének.

2015.05.30 14:12mindennapi.hu
A nagy csapat (Facebook/Drukkerkocsma)

Szalay az MTI-nek elmondta, egy éve felkérték a női BL akkori, budapesti Final Fourjának egyik műsorvezetői szerepére, és ott olyan jó benyomást tett az európai szövetség (EHF) marketing részlegének vezetőire, hogy egyből állást ajánlottak neki a három hétre rá rendezett kölni négyes döntőre. Azóta már volt a decemberi, magyar-horvát közös rendezésű női Eb hangulatfelelőse is, majd az idei női BL négyes döntőre a Papp László Arénába ismét meghívást kapott.

Szalay csütörtökön utazott ki Kölnbe, pénteken a program minden pontját másodpercnyi pontossággal átvették a szervezőkkel, és szombaton már délelőtt is próbáltak a 20 ezer férőhelyes Lanxess Arénában.

"Itt mindenki profi, minden ki van számolva precízen, néha már túl sokat is egyeztetünk. Nagyon élvezetes a munka, és jó dolog együtt élni a közönséggel" - jegyezte meg.

Szalay Edit kiválóan beszél többek között angolul, Kölnben is ezen a nyelven kell kommunikálnia a nézőkkel.

"Édesapám diplomata, innen a jó nyelvtudás" - mondta Szalay.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.