Videóval

Szó szerint eltemették a pécsi labdarúgást - koporsós balhé a focipályán

A Magyar Labdarúgó Szövetség megvonta a Pécs MFC licencét, ezért a csapat jövőre már csak az NBIII-ban indulhat. A futballklub reakciója több mint egy performansz.

2015.05.30 12:09ma.hu

Végső nyughelyére helyezték a pécsi labdarúgást.

Sírgödröt ástak a pécsi stadionban a Pécs-Nyíregyháza mérkőzés után. A videó tanúsága szerint a hazaiak nyertes meccsét követően a kezdőkörbe ásott verembe eresztettek egy koporsót, és a gyászos szertartás közben nem felejtették el emlegetni az MLSZ-vezért sem - és nem a legkedvesebb jelzőkkel. A kapus zokogott, a rögök kopogtak a koporsón, és a szögletászlót is eltemették.

Íme a videó:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.