Hatos döntő Barcelonában

Férfi vízilabda BL: a Rijeka és a Pro Recco mérkőzhet az első helyért

A horvát Primorje Rijeka és az olasz Pro Recco küzdhet meg az első helyért szombaton a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának barcelonai hatos döntőjében, miután a pénteki elődöntőben előbbi a szintén horvát Jug Dubrovnik, utóbbi pedig a spanyol címvédő CNA Barceloneta ellen nyert.

2015.05.29 21:27MTI

A Final Six két magyar résztvevője korábban egymással mérkőzött meg az ötödik helyért, amelyet az Eger szerzett meg a Szolnok felett aratott győzelmével.

Eredmény, elődöntő:
Primorje Rijeka (horvát)-Jug Dubrovnik (horvát) 10-9 (2-2, 2-3, 4-2, 2-2) Pro Recco (olasz)-CNA Barceloneta (spanyol) 12-11 (2-3, 3-4, 5-3, 2-1)

Korábban:
az 5. helyért:
ZF-Eger - Szolnoki Dózsa-Közgép 8-7 (3-1, 1-3, 3-2, 1-1)

A szombati program:
a 3. helyért:
Dubrovnik-Barceloneta 18.00
döntő:
Rijeka-Recco 19.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.