Elő- és reményfutamok

Evezős Eb: minden magyar egység továbbjutott

Mind az öt magyar egység továbbjutott a pénteki elő- és reményfutamokból a Poznanban megkezdődött evezős Európa-bajnokságon.

2015.05.29 19:20MTI

Közülük a legjobban a Papp Gergely, Pétervári-Molnár Bendegúz kétpárevezős szerepelt, amely előbb negyedik lett, majd remek hajrával megnyerte reményfutamát, így magabiztosan lépett tovább a legjobb 12 közé. Középdöntős a Matyasovszki Dániel, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős, valamint a könnyűsúlyú egypárban érdekelt Csepregi Gábor is: előbbi kettős két harmadik hellyel, míg Csepregi sorrendben egy ötödik, majd egy második hellyel jutott tovább a nemzetközi szövetség honlapja alapján.

A kormányos nélküli ketteseknél a normálsúlyú Simon Béla, Juhász Adrián duó harmadik, a könnyűsúlyú Vallyon Bence, Krpesics Péter kettős pedig ötödik lett első pályáján, ez a két egység szombaton folytatja szereplését. Reményfutamukban ugyancsak a döntőbe jutás lesz a tét.

A finálékat vasárnap rendezik a lengyelországi regattán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.