Kézilabda

Mikler és Lékai is szerződést hosszabbított Veszprémben

A kapus Mikler Roland és az irányító Lékai Máté is meghosszabbította szerződését a Bajnokok Ligája négyes döntőjére készülő MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatánál.

2015.05.28 12:12MTI
Facebook MKB Veszprém KC

Az egyesület honlapja szerint a magyar válogatott két erőssége, akik tavaly érkeztek a klubhoz és akkor 2017. június 30-ig írtak alá, most 2019. június 30-ig szóló megállapodást kötöttek. Lékai és Mikler idén már bajnokságot és Magyar Kupát nyert a veszprémiekkel.

A Veszprém számára a hétvégén következik a Bajnokok Ligája kölni négyes döntője, amelynek elődöntőjében szombaton a német Kiel lesz az ellenfél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.