Jégkorong

Elköszönt az elnök, Winter Classic lehet a Groupama Arénában

Január 2-ára a Groupama Arénába szabadtéri, úgynevezett Winter Classic-mérkőzést szerveznek, és a remények szerint a MOL Ligában lesz majd All Star-találkozó is.

2015.05.28 12:07MTI

Nyugodtan adja át a helyét - jelentette ki Németh Miklós, a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) lemondott elnöke, aki öt év után távozott posztjáról.

Az MJSZ csütörtöki, éves rendes közgyűlésén Németh Miklós elmondta: sikerült a szövetséget professzionálissá tenni, megfelelő hátteret biztosítani a működéshez, az ötéves elnöki időszakát pedig a válogatott élvonalba jutásával zárta le. Hozzátette: a MOL Liga is erősödött, és Kolbenheyer Zsuzsa személyében sikerült a nemzetközi szövetség legmagasabb testületébe tagot delegálni. A 2010 óta tartó időszakban az MJSZ bevételei csaknem 370 százalékkal, az utánpótláskorú játékosok száma 235 százalékkal, a jégpályák száma pedig 180 százalékkal nőtt.

Németh Miklós a válogatott bekeretezett fényképét kapta emlékül Kovács Csaba szakmai alelnöktől.

Az MJSZ június 30-án tartja majd tisztújító közgyűlését.

A csütörtöki közgyűlésen elhangzott, hogy január 2-ára a Groupama Arénába szabadtéri, úgynevezett Winter Classic-mérkőzést szerveznek, és a remények szerint a MOL Ligában lesz majd All Star-találkozó is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.