Tenisz - Rolang Garros

Babos a legjobb 32 között női párosban

Babos Tímea és Kristina Mladenovic harmadik helyen kiemelt duója bejutott a legjobb 32 közé női párosban a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokságon.

2015.05.27 16:27MTI

A viadal honlapja szerint a magyar, francia kettős szerdán, az első fordulóban a Marina Erakovic, Heather Watson új-zélandi, brit párost verte két játszmában, 1 óra 32 perc alatt.

Babosék következő ellenfele a Daniela Hantuchova, Samantha Stosur szlovák, ausztrál duó lesz.

Babos Tímea a magyar csúcsot jelentő 11. helyen áll a páros világranglistán, s Mladenoviccsal idén már három trófeát gyűjtött.

Eredmény: női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 3.)-Marina Erakovic, Heather Watson (új-zélandi, brit) 6:4, 7:6 (7-2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.