Foci a gyepen

Szombatig lehet jegyet váltani a finnországi Eb-selejtezőre

A június 13-án sorra kerülő helsinki találkozóra a vendég drukkerek számára 11 ezer forintba kerülnek a belépők, amelyeket kizárólag szurkolói kártyával vásárolhatnak meg.

2015.05.26 16:48MTI

A szurkolók szombatig tudnak jegyet váltani a magyar labdarúgó-válogatott finnországi Európa-bajnoki selejtezőjére.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint a június 13-án sorra kerülő helsinki találkozóra a vendég drukkerek számára 11 ezer forintba kerülnek a belépők, amelyeket kizárólag szurkolói kártyával vásárolhatnak meg.

A jövő hét pénteken, Debrecenben esedékes, litvánok elleni barátságos találkozóra pedig ezen a héten még kedvezményes áron - 500, 750, 1500, 3000 forintért - lehet jegyet váltani, míg jövő héttől 1000, 1500, 3000 és 5000 forintba kerülnek a belépők.

Az Eb-selejtezőre a Ticket Express irodáiban és az MLSZ honlapján lehet hozzájutni a jegyhez, míg a barátságos meccsre a Nagyerdei Stadion pénztáraiban is lehet belépőt váltani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.