Tenisz - Rolang Garros

Babos Kerberrel találkozik a nyitókörben

Babos Tímea a 11. helyen kiemelt német Angelique Kerberrel találkozik a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

2015.05.22 13:21MTI

A viadal szervezői pénteken készítették el a sorsolást.

A világranglistán 83. magyar játékosnak nem lesz könnyű dolga, ugyanis Kerber 2012-ben negyeddöntős, a legutóbbi két alkalommal pedig nyolcaddöntős volt a Roland Garroson. Babos korábban kétszer találkozott Kerberrel: a 2012-es londoni olimpián 6:1, 6:1-re, majd néhány héttel később Cincinnatiben 3:6, 6:1, 6:2-re nyert a német játékos.

A WTA rangsorában 11. Kerber idén két tornán, Charlestonban és Stuttgartban diadalmaskodott.

Babos női párosban a francia Kristina Mladenovic, vegyes párosban pedig az osztrák Alexander Peya oldalán lesz érdekelt Párizsban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.