Botrány

A VIP-páholyban rúgták meg a Videoton vezetőedzőjének fiát

"Lényegtelen a helyszín, ez sehol a világon nem történhetett volna meg."

2015.05.21 08:30MTI

A Ferencváros győzelmével zárult kupadöntő után a hírek szerint balhé tört ki a VIP-páholyban, ahol megtámadták a Videoton edzőjének fiát - írta a SamsungSport.

A labdarúgó Magyar Kupa döntőjét kiütéssel nyerte a Ferencváros a már bajnok Videoton ellen, a fővárosiak 4-0-ra verték a fehérváriakat. A meccs után a ceremónia kicsit elhúzódott, egy ideig nem lehetett tudni a fehérváriak késésének, végül a meccs után a Nemzeti Sportnak nyilatkozó Sándor György magyarázta el a kis intermezzo okát.

"Történt egy incidens a lelátón, az a szóbeszéd, hogy az edzőnk a fiát megverték. Siettünk oda, hogy megtudjuk, hogy mi történt. Ilyenkor mindenki aggódik, a család a legfontosabb" - mondta Sándor a Nemzeti Sport hasábjain.

A meccs után Jose Carrillo mondta el, hogy mi történt, de azt ő sem tudta, hogy miért. "Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. Lényegtelen most a helyszín, ez sehol a világon nem történhetett volna meg, független a stadiontól, de természetes, hogy aggódtam a fiamért" - jelentette ki a Videoton vezetőedzője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.