Németh Anikó a legjobb női játékos

Hetényi Zoltán az elmúlt szezon legjobb jégkorongozója

Hetényi Zoltán kapta az Év játékosának járó díjat a Magyar Jégkorong Szövetség szerda este rendezett szezonzáró bankettjén.

2015.05.20 21:42MTI

A kiváló kapus azzal együtt lett a legjobb, hogy a szezon jelentős részét a vírusos agyvelőgyulladás miatt ki kellett hagynia, ennek ellenére harmadik számú hálóőrként ott volt a lengyelországi divízió I/A-s világbajnokságon, amelyen a magyar válogatott kiharcolta a világelitbe jutást.

A nők között Németh Anikó kapta a legjobb játékosnak járó díjat.

A legjobb csatár (ifjabb Ocskay Gábor-díj) Kóger Dániel, a legjobb kapus (Vedres Kupa) Rajna Miklós, legtechnikásabb játékos (Miklós Kupa) Bartalis István, az év újonca felnőtt csapatban (Kósa Kupa) Sebők Balázs, legjobb ifjúsági játékos (Leveles Kupa) Gáspár Máté, legjobb utánpótlás edző (Séra Miklós-díj) Tyler Dietrich, az év in-line játékosa pedig Revák Zoltán lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.