Kézilabda

A norvég Sulland a Győri Audi ETO KC-hoz igazol

A következő szezonban a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában szerepel a norvég Linn Jörum Sulland.

2015.05.18 11:36MTI

A címvédőként a magyar bajnoki címről és a Bajnokok Ligája négyes döntőről is lemaradt klub hétfői bejelentése szerint a jobboldali átlövővel egy idényre szóló szerződést kötöttek.

"Nagyon izgatott vagyok a győri szezonom miatt, mert az ETO-t talán a világ legjobban szervezett kézilabdaklubjának tartom. Kiváló játékoskeretét látva a csapat abszolút esélyes jövőre a Bajnokok Ligája megnyerésére. Bízom benne, hogy ehhez én is hozzájárulhatok majd" - mondta az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes játékos, aki a Larviktól érkezik majd.

A győriek korábbi játékosa, Pigniczki Krisztina hazatér Franciaországból, és az utánpótlás edzői stábhoz csatlakozik.

Szepesi Ivettnek lejárt a szerződése, de a játékos mégsem távozik teljesen a klubtól. Ő is korosztályos csapat mellett dolgozik majd edzőként, és további játszik a Mosonmagyaróvárban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.