Siker!

Labdarúgó NB I: Négy diósgyőri gól, biztos hazai győzelem

A Diósgyőr saját közönsége előtt magabiztos játékkal 4-1-re nyert a második félidő nagy részében emberhátrányban futballozó Győr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

2015.05.18 02:30MTI

A hazai csapat az idén mindössze másodszor gyűjtötte be a három pontot.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 4-1 (1-0)
Diósgyőr, 2529 néző, v.: Szabó Zs.

gólszerzők: Bognár (4.), Okuka (54.), Tóth D. (75., öngól), Takács (87.), illetve Priskin (84.)

kiállítva: Brdarovski (48.)

sárga lap: Okuka (54.), Kim (68.), illetve Windecker (35.), Priskin (64.)

Diósgyőr:
Antal - Okuka, Alves, Németh M., Nemes - Egerszegi (Koman, 74.), Kim - Gosztonyi, Bognár (Barczi, 85.), Bacsa - Grumic (Takács, 38.)

Győr:
Horváth D. - Brdarovski, Lipták, Lang (Nagy Á., 21.), Ibánez (Tóth D., 58.) - Windecker, Bucsa, Mervó (Kvilitaia, a szünetben) - Rudolf, Priskin, Koltai

Gyors vezető találata után is lendületben maradt a Diósgyőr, de a vendégeknek is akadt több gólszerzési lehetőségük a viszonylag kiegyenlített, jó iramú első félidőben.

Szünet után hamar növelhette volna előnyét a hazai csapat, de Brdarovski kiállítást érő szabálytalansága után Gosztonyi kihagyta a megítélt büntetőt. Csakhamar mégis összejött az újabb gól egy megpattanó beadásból, majd az emberhátrányban lévő Győr egyre kisebb ellenállást tanúsított. A DVTK így további gólokat szerzett, a vendégeknek pedig csak a szépítésre futotta - 3-0-nál - az erejükből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.