Másodszor is legyőzte a Ferencvárost

Férfi vízilabda ob I: bronzérmes az Eger

Az Eger másodszor is legyőzte a Ferencvárost, így pénteki sikerével bronzérmesként végzett a férfi vízilabda ob I 2014/15-ös idényében.

2015.05.15 19:29MTI

Eredmény, E.ON férfibajnokság, a 3. helyért, második mérkőzés:
FTC - ZF-Eger 7-12 (2-2, 1-5, 3-3, 1-2)
legjobb góldobók: Swift, Marnitz 2-2, illetve Biros 4

Miután a hevesi megyeszékhelyen játszott első meccsen kedden az Eger 20-8-ra nyert, a Népligetben rendezett visszavágón elhódíthatta a harmadik helyet, mivel a "kisdöntőt" két győzelemre írta ki a szövetség.

A pénteki összecsapáson a vezetést az elődöntős párharcot az alapszakaszgyőztes Szolnokkal szemben elbukó Ferencváros szerezte meg, amely 1-2 után még egyenlíteni tudott, a folytatásban azonban a szezonnak címvédőként nekivágó, a rájátszásos elődöntőben az OSC-vel szemben alulmaradt Eger fokozatosan felülkerekedett.

A második negyedben ötször is betaláltak a vendégek, akiknek a nagyszünetre négygólosra hízott az előnyük.

A harmadik játékrészben a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter megúszásos gólja nyomán már 3-9-et mutatott az eredményjelző, és bár a Fradi még felzárkózott (7-10), a vége biztos, 12-7-es győzelem lett az egriek javára.

Később, az 1. helyért, 2. mérkőzés:
A Híd-OSC-Újbuda - Szolnoki Dózsa-Közgép VSC 20.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.