Tekerj a sereggel

Több mint négyszázan biciklizik körbe a Balatont a honvédséggel

Több mint négyszázan regisztráltak a Tekerj a sereggel elnevezésű kerékpáros rendezvényre, amelyen két nap alatt körbebiciklizik a Balatont.

2015.05.09 11:40MTI

Hende Csaba honvédelmi miniszter az M1 aktuális csatorna szombati műsorában elmondta, hogy a 202 kilométeres táv első szakasza Keszthelytől Balatonkeneséig tart, majd vasárnap a déli parton térnek vissza Keszthelyre. A résztvevőket polgármesterek fogadják, illetve honvédségi frissítő pontokat is felállítottak.

A tárcavezető ismertetése szerint amellett, hogy a honvédségen belül is sokan kerékpároznak, iskolás csoportok is jelezték, hogy csatlakoznak.

Tavaly 270-en kerékpározták körbe a Balatont a katonákkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.