Labdarúgás - MLSZ

100 ezres pénzbüntetést kapott a Honvéd vezetőedzője

Marco Rossit azért bírságolták meg, mert ugyan egy korábbi fegyelmezetlenség miatt egy mérkőzésre eltiltották a kispadtól és az öltözőtől, a Paks elleni pénteki találkozón a lelátóról utasítást adott a játékosainak.

2015.05.05 17:47MTI

Százezer forintos pénzbüntetést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának keddi ülésén Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője.

A MLSZ honlapján olvasható beszámoló szerint az olasz szakembert azért bírságolták meg, mert ugyan egy korábbi fegyelmezetlenség miatt egy mérkőzésre eltiltották a kispadtól és az öltözőtől, a Paks elleni pénteki találkozón a lelátóról utasítást adott a játékosainak.

Az fb a Pécs-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a házigazda klubot a rend nem megfelelő biztosításáért, szurkolóinak rendzavarásaiért és a szabályzati előírás megsértéséért arra kötelezte, hogy a soron következő két hazai NB I-es meccsén szövetségi ellenőrt fogadjon és viselje az eljárási költségeiket, továbbá fizessen be 100 ezer forintot. A testület az FTC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért ugyancsak 100 ezer forintra bírságolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.