Keresztszalag-szakadás

Súlyos sérülést szenvedett a Veszprém spanyol légiósa

Ruesga térdét még Veszprémben is megvizsgálják a héten, utána döntenek a műtét helyéről és időpontjáról.

2015.05.04 13:22MTI

Súlyos sérülés miatt ebben az idényben már nem játszhat, így a magyar bajnoki finálét és a Bajnokok Ligája négyes döntőjét is ki kell hagynia Carlos Ruesgának, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata spanyol irányítójának.

A klub hétfői közleménye szerint Ruesga a vasárnapi, németek elleni Eb-selejtező 27. percében sérült meg, és nem tudta folytatni a játékot.

Bár az első vizsgálatok szerint nem szenvedett súlyos sérülést, csak az oldalszalagja húzódott meg, a hétfői, tüzetesebb vizsgálatok már sokkal nagyobb problémát állapítottak meg. Az eredmények alapján a játékos keresztszalagja elszakadt, így számára az idény befejeződött.

Ruesga térdét még Veszprémben is megvizsgálják a héten, utána döntenek a műtét helyéről és időpontjáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.