Labdarúgó NB I

Sorozatban harmadszor győzött az Újpest

Az Újpest egygólos győzelmet aratott a vendég Győr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának vasárnapi játéknapján.

2015.05.03 19:04MTI

A lila-fehérek sorozatban harmadik sikerüket aratták, s feljöttek a hatodik helyre a tabellán.

OTP Bank Liga, 26. forduló: Újpest FC-Győri ETO FC 1-0 (0-0) Szusza Ferenc Stadion, 1058 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Perovic (69.)

sárga lap: Ojo (37.), Nego (85.), illetve Pátkai (31.), Priskin (54.), Lang (83.)

Újpest FC:
Balajcza - Nego, Heris, Litauszki, Forró - Balogh B., Addo (Bardhi, 63.) - Andric (Stanisavljevic, 86.), Nagy I G., Suljic - Ojo (Perovic, 58.)

Győri ETO FC:
Pogacsics - Nagy Á. (Windecker, 49.), Lang, Lipták, Ibánez - Pátkai (Bucsa, 64.), Kamber - Brdarovski, Rudolf (Kvilitaia, 77.), Koltai - Priskin

Az első félidőben a hazaiak birtokolták többet a labdát, de a vendégek több veszélyes kontratámadást is vezettek. A lila-fehéreknek is volt számos gólszerzési lehetősége, de Pogacsics többször is bravúrral hárított.

A szünet után is adódtak helyzetek mindkét kapu előtt, majd a csereként beállt Perovic gólja eldöntötte a találkozót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.