Labdarúgó NB I

Egy pontot szerzett az MTK ellen a Kecskemét

A harmadik helyezett MTK gól nélküli döntetlent játszott a Kecskeméttel a Bozsik Stadionban szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

2015.05.02 18:08MTI

OTP Bank Liga, 26. forduló:
MTK Budapest-Kecskeméti TE 0-0

Bozsik Stadion, 500 néző, v.: Karakó
sárga lap: Baki (26.), illetve Tujvel (92.)

MTK:
Hegedüs - Poór, Baki, Vukmir, Hajdú - Vass Á., Pölöskei, Kanta - Bese, Torghelle (Horváth Zs., 53.), Csiki

Kecskemét:
Tujvel - Lovric, Skopljak, Karan, Gyagya, Laczkó - Radoja, Vukaszovics, Kitl (Patvaros, 92.) - Bebeto (Savic, 60.), Novák (Szalai, 71.)

Az első húsz percben nem alakult ki lendületes futball, aztán a folytatásban már valamivel élénkebbé vált az iram, de igazán csak a második félidőben volt élvezhető a játék. Az MTK sok helyzetet dolgozott ki, de mindegyiket kihagyta, így az Kecskemét lehet elégedettebb a pontosztozkodással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.