Női kézilabda NB I

Fináléban a címvédő Győr

A címvédő Győr bejutott a női kézilabda NB I fináléjába, mivel az elődöntő keddi, második mérkőzésen is legyőzte az Érd csapatát.

2015.04.28 20:32MTI

Az Érden rendezett második felvonás szorosabb volt, mint a 12 gólos hazai sikerrel zárult győri, de négy találattal így is jobbnak bizonyultak az alapszakaszgyőztes zöld-fehérek, akik az FTC-vel vívják majd a finálét.

Női NB I, elődöntő, 2. mérkőzés:
Érd - Győri Audi ETO KC 21-25 (9-15)

A párharcot 2-0-ás összesítéssel a Győr nyerte.

A döntő első összecsapása május 7-én lesz az FTC-Rail Cargo Hungaria népligeti csarnokában. A második találkozónak május 14-én Győr ad otthont. Ha szükséges, akkor a harmadik meccs május 16-án ugyancsak Győrben lesz.

Az Érd a Dunaújvárosi Kohász KA-val vívja a bronzcsatát, melynek időpontjait később teszik közzé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.