Lehet licitálni

Vízilabda-ereklyéket árvereznek el az Ambrus-család megsegítésére

Árverés indult az április 16-án elhunyt 61-szeres válogatott vízilabdakapus, Ambrus Tamás családjának megsegítésére.

2015.04.28 13:08MTI

A www.vlv.hu szakportál szerkesztősége különleges tárgyakat bocsát árverésre Facebook-oldalán. A honlap beszámolója szerint az ereklyéket Ambrus Tamás súlyos betegségének utolsó időszakában kapták, amikor megpróbáltak hozzájárulni a költséges gyógyulási folyamat családot sújtó anyagi terheinek csökkentéséhez.

"Tamás meghalt, az összegyűlt tárgyakat emlékére és a család megsegítésére helyezzük képzeletbeli kalapács alá" - írta a szerkesztőség.

Az árverési tételek között szerepel egy "A 2013-as világbajnok magyar vízilabda-válogatott Ambrus Tamásért!" felirattal és kézjegyekkel ellátott egyedi fürdőnadrág, továbbá a Ferencváros bajnoki elődöntőbe jutott pólócsapatának játékosai és vezetői által aláírt labda. Olaszországból - ahol Ambrus Tamás évekig dolgozott - a nemzeti válogatottól és az ottani élklub, a Pro Recco csapatától autogramokkal ellátott felszerelések - póló, sapka, fürdőnadrág - érkezett a vlv szerkesztőségéhez. A tárgyakra együtt, egy csomagban lehet licitálni. A licitálás helye a vlv Facebook-oldala. A licitet egyidejűleg az info@vlv.hu e-mail címre is el kell küldeni, az ajánlat csak ebben az esetben érvényes - tudatta a honlap, hozzáfűzve, hogy az első licit 50 ezer forint, ez a szerkesztőség ajánlata, innen indul az árverés.

Ambrus Tamást május 4-én, hétfőn 14 órától búcsúztatják a Farkasréti temetőben.

Az árverés két nappal később, május 6-án, szerda éjfélkor zárul.

vlv Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.